älska !
tjenare ;)

tjenare, jag har haft så mycket att göra den sista veckan först sjuk två veckor ju. så när jag väl kom tillbaka till skolan har man ju halkat efter ordentligt.. nu har vi varit och kollat på massa fina ponnys, men jag har bestämmt mig för en nu. spännande för er, ni får vänta tills den 15 då startar jag pay A jump i tanum . hoppas ni tycker hon är fin :)!hiss eller diss ?

vad tycker ni om nya dyon nosgrimman :)?jävligt äkta!

bara så att ni vet är jag jävligt äkta och talar sanning här! så du som tror du känner mig och säger att jag bara försöker ta in läsare, har fel !lite snack om utrustning :)

haha inte direkt snygg :/
hatar när det blir för mycket .
denna är på gränsen men behöver bara köpa pannbandet och shabraket :P

funderar på att beställa detta anna scarpati shabraket, tycker det passar bra till jw huvan med sweflaggan :)
fast det fins typ inga snygga benskydd med dom färgerna får ta svarta verdus kanske :)?
charles owen, gpa?

vilken hjälm skall jag köpa ? vill framför allt veta vilken av gpa hjälmarna ni gillar bäst :) vill verkligen veta vad ni tycker så lägg en kommentar på detta :)!någon som vill ha en hjälm ?


den har blivit för liten, lägg ett bud ;)ha det bäst ?

ni får några bilder som maria tog i början av hoppträningen, orkar inte lägga ut filmerna nu :/är sjuk :/

tjenare, jag är och har varit sjuk hela veckan vet inte när det ger sig :/ men har kollat på massa klipp på youtube, som jag har endel åsikter om typ som nellie. är rätt glad över att ponny tiden leder mot sit slut, jag är ingen fläng ryttare det kan se flängigt ut på quackly men hatar de det. hatar också när det går för fort, studds lixom hur kul är det på b ponny typ över på en sekund ne, sen ser man massor av ungar på tävling som verkligen inte kan rida utan bara har en bra ponny, man ska inte tävla om man inte är säker eller kan rida. jag hade nisse nästan ett år och "tävlade" han en gång. fanns en mening med det, tycker man skall vänta tills man är redo, och vet hur hästen fungerar. som är han rädd för vatten mattor texter m.m sen är det såklart skillnad på alla hästar nisse.måste man känna väldigt bra om hanska hoppa med en. men quackly känner jag mig mycket mer säker på, vet redanatt han aldrig stannar på grund av höjd eller om det är läskigt, han stannar om man släpper stöder på handen eller skänkeln . det blir säkert cp text eftersom jag skriver på mobilen:/bilder från ridpasset i dag :)!

quackly flight i ridhuset tidigare idag :)

testade höökstränset :P


vad tycker ni :P?


nisse bus :)
fina hesten :)

en bild jag tagit :)!


mobil kameran :(


var faktiskt duktig och putsade mina stövlar ;P
förlåt ..

har varit och vandrat med min klass sen i söndags, så där med inga inlägg :P!

det var hemskt, säger inget mer ..


ikväll skall jag rida qauckly flight för camilla, ni får film på det ikväll :)!våran resa slut..

nu är nisse inte längre min :(
vi har sagt upp oss och såklart känns detta väldigt tråkigt och ledsamt men o andra sidan får jag ju en ny skit fin ponny.

kommer sakna dig mycket nissepisse :(!
<3där har ni två bilder :)!

fina heesten :)!